ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ NET METERING

Αν επιθυμείτε να μειώσετε άμεσα το Κόστος Ρεύματος και να αυξήσετε την αυτονομία σας από τις μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρισμού, μία Φωτοβολταϊκή Εγκατάσταση παραγωγής ενέργειας για την κατοικία σας είναι η ιδανική λύση. Η ισχύς της Φ/Β Εγκατάστασης στο σπίτι μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τις ανάγκες και το μέγεθος της διαθέσιμης επιφάνειας στέγης ή ταράτσας.

Ο Ενεργειακός Συμψηφισμός (NET METERING) σας επιτρέπει να συνδέεται τη δική σας φωτοβολταϊκή Εγκατάσταση στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να συμψηφίζετε την ενέργεια που καταναλώνετε από τον εκάστοτε πάροχό σας για 25 χρόνια.

ΣΤΑΔΙΟ 1ο

Σε υπάρχουσα ηλεκτροδότηση εκπονούμε μελέτη επιλογής κατάλληλου συστήματος για κάλυψη επιθυμητού ποσοστού ηλεκτρικής ενέργειας. Κατόπιν καταθέτουμε την μελέτη με την αίτηση εγκατάστασης στον πάροχο.

ΣΤΑΔΙΟ 2ο

Μετά την έγκριση εγκατάστασης από τον πάροχο ξεκινάει η εγκατάσταση του συστήματος που έχει επιλεγεί. Γίνεται η τοποθέτηση βιάσεων, πάνελ, inverter καλωδιώσεων και πινάκων DC και AC

ΣΤΑΔΙΟ 3ο

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και τοποθέτηση του εξοπλισμού και πιστοποιημένων μετρητών ρεύματος καθώς και της διαδικασίας διασύνδεσης με του δίκτυο του παρόχου σας

ΣΤΑΔΙΟ 4ο

Προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και εγγυήσεων του εξοπλισμού καθώς  και παρακολούθησης της απόδοσης του εγκατεστημένου Φ/Β συστήματος σας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΠΛΙΣΜΟΥ

Μονοφασικοί Growatt

Ο Growatt MIC 750-3300 TL-X έως 3.3 kWp εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση ενέργειας για ιδιωτικές κατοικίες. Υποστηρίζει εφαρμωγή απομακρυσμένης παρακολούθησης από κινητό, tablet ή υπολογιστή.

Υβριδικοί Growatt

Ο Growatt MOD 3000-10000TL3-XH έως 10 kWp καθιστά τα φωτοβολταϊκά συστήματα σε ιδιωτικά νοικοκυριά ιδιαίτερα ισχυρά και ευέλικτα καθώς μπορεί να λειτουργήσει και υβριδικά με τη συνοδεία μπαταρίας.  Κορυφαία απόδοση και μέγιστη ευκολία για τους χρήστες του. Με  υπηρεσίες και λύσεις σκίασης, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Τριφασικοί Growatt

O Growatt MID 30-50KTL3-X2 υποστηρίζει εγκαταστάσεις μέχρι και 50kWp και αποτελεί την ιδανική λύση για μεγάλες εγκαταστάσεις. Κατάλληλος και για βελτιστοποίηση

Dataloggers Growatt

Ta dataloggers για inverter Growatt συλλέγουν πληροφορίες για την απόδοση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης και επιτρέπουν την απομακρυσμένη πρόσβαση από κινητό, tablet και υπολογιστή.

Logo_SMA.svg

Τριφασικοί SMA

Ο  SMA Sunny Tripower 3.0 έως 10 kWp καθιστά τα φωτοβολταϊκά συστήματα σε ιδιωτικά νοικοκυριά ιδιαίτερα ισχυρά. Κορυφαία απόδοση και μέγιστη ευκολία για τους χρήστες του. Με  υπηρεσίες και λύσεις σκίασης, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Μονοφασικοί SMA

Ο SMA Sunny Boy 1.5 έως 6.0 kWp εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση ενέργειας για ιδιωτικές κατοικίες. Συνδυάζει την υπηρεσία SMA Smart Connected Service και την τεχνολογία μέσω smartphone. απαιτήσεις όπως σκίαση, μπορούν να προστεθούν βελτιστοποιητές

Τριφασικός SMA

O Sunny Tripower CORE1 5.0 kWp είναι ο πρώτος ανεξάρτητος μετατροπέας στοιχειοσειρών παγκοσμίως για αποκεντρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα στέγης, εδάφους και χώρους στάθμευσης. Κατάλληλος για βελτιστοποίηση

TS4-R-O (Retrofit/Add-on Jbox)

Ο Βελτιστοποιητής απόδοσης αποτελεί μια λύση που φέρνει την λειτουργικότητα και την ευελιξία των έξυπνων μονάδων φωτοβολταϊκών πάνελ (smart modules) σε όλα τα ήδη εγκατεστημένα απλά πάνελ.

alfa-energy-1-300x85
trina-solar-logo-vector
amerisolar2