ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ - ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ-1

Αυτονομία και Ανεξαρτησία έως και 100% από το δίκτυο. Ρεύμα ακόμα και με διακοπή δικτύου, με συστήματα Αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΤΙΜΗΣ

Εγγυημένη απόσβεση λόγω της ανοδικής πορείας του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας

ΠΡΟΦΙΤ

Εξοικονόμηση χρημάτων καταναλώνοντας από την αποθηκευμένη ενέργεια σε διαστήματα που το κόστος ενέργειας είναι αυξημένο

CO2-250x250

Μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα με την παραγωγή καθαρής ηλιακής ενέργειας

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Αποθήκευση ενεργειασ

Καθώς τα Συστήματα Αποθήκευσης ενέργειας στο σπίτι έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα, εμφανίστηκε ένα νέο είδος προηγμένου μετατροπέα, γνωστό ως Υβριδικός Μετατροπέας. Οι υβριδικοί μετατροπείς συνδυάζουν έναν ηλιακό μετατροπέα και έναν μετατροπέα/φορτιστή μπαταρίας σε μια απλή μονάδα.

Αυτοί οι μετατροπείς είναι ένας πολύ Οικονομικός Τρόπος για να ενεργοποιηθεί αυτό που είναι γνωστό ως «Αυτοκατανάλωση» ή «Μετατόπιση Φορτίου» Ενέργειας. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε ηλιακή ενέργεια ή ενέργεια εκτός αιχμής σε μπαταρίες, για χρήση σε ώρες αιχμής.

Αν και είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι μετατροπείς αυτοί λειτουργούν και όταν υπάρχει Διακοπή Ρεύματος. Μπορούν επίσης να έχουν απεριόριστες δυνατότητες ευελιξίας και παρακολούθησης.

exploring-the-revolutionary-growatt-battery-ark-lv

Το υβριδικό σύστημα Growatt έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 120.000 φορές παγκοσμίως. Με τη νέα γενιά, οι ευκατάστατες και οι χειριστές φωτοβολταϊκών συστημάτων επωφελούνται από έναν ακόμη πιο φιλικό προς το χρήστη μετατροπέα μπαταρίας. Χάρη στην ενσωματωμένη διεπαφή χρήστη και τις τυπικές διεπαφές WLAN και Ethernet, το Growatt Shine μπορεί να ρυθμιστεί και να παρακολουθηθεί άμεσα και εύκολα μέσω smartphone ή tablet. 

Ιδανικός για Χρήση σε Συστήματα με τάση Αποθήκευσης έως 800 Volt, και εφαρμογές για Εντός αλλά και Εκτός Δικτύου. Χωρίς ανάγκη επιπλέων αυτοματισμών παρέχει αδιάλειπτη λειτουργία στο δίκτυο κατανάλωσης. Δέχεται επιπλέον γεννήτριες τις οποίες ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα. 

Είναι δυνατή η πραγματοποίηση προσθηκών στο σύστημα ανά πάσα στιγμή, ενσωματώνοντας ηλεκτροκίνηση ή αντλίες θερμότητας

Ο Υβριδικός μετατροπέας Growatt SPH-4000-10000TL3 είναι το σύστημα δύο σε ένα για την παροχή ηλιακής ενέργειας στο σπίτι. Με αυτό, η Growatt συνδύασε την έξυπνη τεχνολογία και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύστημα εξοικονόμησης χώρου, βασισμένο σε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αποθήκευση. Με το Residential Storage Inverter, οι χρήστες μπορούν εύκολα και άνετα να Παράγουν, να Χρησιμοποιούν και να Αποθηκεύουν ηλιακή ενέργεια. Είναι δυνατή η πραγματοποίηση προσθηκών στο σύστημα ανά πάσα στιγμή, ενσωματώνοντας ηλεκτροκίνηση ή αντλίες θερμότητας. Η ενσωματωμένη λειτουργία εφεδρικής μπαταρίας προστατεύει την οικιακή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ακόμη και σε περίπτωση βλάβης του δικτύου. Αυτό καθιστά τα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα ολοκληρωμένα, έξυπνα ενεργειακά συστήματα με αυτάρκεια ηλιακής ενέργειας έως και 100%. Κατάλληλος για τάση αποθήκευσης υψηλή με μπαταρίες τεχνολογίας LiPO4.

hybrid_inverter_3P
hybrid_battery1

Το APΚ HV είναι μπαταρία αποθήκευσης υψηλής τάσης για όλες τις εφαρμογές κατάλληλη για συστήματα 1 και 3 φάσεων με ευέλικτο αρθρωτό σύστημα και παράλληλη σύνδεση

Η νέα γενιά συστήματος αποθήκευσης μπαταριών APX βασίζεται στης τεχνολογία κυψελών με μείωση του βάρος του συστήματος κατά σχεδόν 30%. Ένα από τα κυριότερα σημεία: Τα νέα συστήματα αποθήκευσης έχουν «κατηγορία προστασίας IP66». Αυτό επιτρέπει τη χρήση και έξω.

Οι μπαταρίες αποθήκευσης APX είναι πιο ευέλικτες και επεκτάσιμες. Με τη νέα γενιά, έως και τρεις πύργοι μπαταριών μπορούν πλέον να συνδεθούν σε ένα σύστημα. Κάθε μπαταρία μπορεί επίσης να παρέχει την ισχύ εώς 65 kWh. Αυτό καθιστά τη νέα σειρά ιδανική για συστήματα on-grid, on-grid plus backup και off-grid συστήματα